29 

Jag är tillbaka…

1

Jag har varit frånvarande från nätet i ca en  vecka pga. Flytt, väntan på min iPhone som varit inne på reparation och väntan på Internet till min nya lägenhet. Imorgon tecknar jag nytt gymkort på STC och då kommer jag ha 3 gymkort 😛 gymmet är mitt liv typ. Älskar gymmet, det har blivit min räddning och terapi när jag mått dåligt. Nu när jag flyttat har jag insett hur dåligt jag mådde förra året. Hade ju suicidaltankar när jag var tillsammans med mitt ex så jag var tvungen att fly direkt för att rädda mitt liv, hade nog hamnat på psyket om jag skulle vara kvar, försökte vara perfekt hela tiden och hade ångest och ont i magen jämt och ständigt. Så nu känns det som jag hittat tillbaka till mig själv igen. Älskar att ha kontakt med min inre energi och mina känslor, känner mig inte som en riktig människa utan dem. Är ju väldigt utseendefixerad men på insidan gillar jag att vara väldigt naturlig och väldigt mycket människa även om den delen kan vara låst ibland.

Håller på med mitt nya hem nu. Alla blir typ chockade när jag säger att ag inte ska ha en tv. Istället ska jag ha ett meditations och yogarum, det är så mycket mer jag att utforska medvetandet och mitt inre istället för att glo på en tv så man tappar bort vem man är inombords.

Söker efter nån som kan måla lite spirituella paykadeliska tavlor som jag kan ha mittemot min säng och en över min soffa. Då jag får utomkroppsliga upplevelser ibland vore det häftigt med nån slags portal vid sängen som jag kan se och gå in i. Vet att detta låter flummigt men det finns faktiskt ingen verklighet, verkligheten bestämmer du själv, verkligheten är i dina tankar och jag vill skapa en portal jag kan kliva in i utan att kroppen är med. Ja det finns så mycket att uppleva i medvetandet, mycket mer än den fysiska världen.

Dags att sova nu! Kolla in mina hemmafilmer på Sanna.nordicfinest.com

 

 

 

 

Jan 29 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer