20 

Killar är sämst på att ragga

5

Ingen fångar mitt intresse. Tror ni man fångar en kvinna som jag som har väldigt stor erfarenhet av sex  genom att bara skriva om sex eller bjuda ut mig på middag? Vad tror ni fångar mitt intresse? Vad händer med de killar som har sex med mig på en gång eller på första träf imagefen? Jo då finns det inget mer intressant att upptäcka. Nu snackar jag om killar jag träffar privat, jag prenumererar nämligen på lösnummer men är trött på det nu så min fitta hålls endast öppen mot betalning. Dejting är ett spel och det ska spelas, det är kul att spela. Att random knulla är inte så kul, det är ett bedövningsmedel när man inte kan finna botemedel nån annanstans. Raka rör, inte längre, det ska vara komplext och svårt, det är mer intressant. Ge mig nåt att bita i och då helst inte en kuk. Om man gör misstaget att vara för snabb kommer man få mothugg och straff, jag ger igen. Min fitta är helig, jag är en stolt hora men ingen kan komma åt mig, bara mina hål mot pengar.

Flytt denna vecka, ca 50 min norr från Gbg. Måste söka nya gym i den staden. Även fått tid för övre ögonlocksplastik :) nu måste jag försöka sova igen.

 

 

Jan 20 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer