10 

Jag är så himla blyg!

4

Nånting som jag alltid fått höra är att jag är så himla blyg privat sett och jag hatar verkligen att höra det. För mig handlar det mer om att jag känner efter vilka som får komma in i min privata sfär, i min själ. När jag jobbar är jag inte alls blyg, måste erkänna att jag blir mer nervös inför att träffa nån privat än att ha sex med nån som anlitar mig. Jag är liksom van att vara i förhållande hela tiden så jag kanske är lite ovan att träffa en massa som singel. Efter att ha träffat flera killar utan att jag blivit intresserad kommer jag ha följande regler för mig själv så jag inte blir utnyttjad sexuellt.

1. Inget sex på första dejten.

2. Inte gå hem till någon första gången jag träffar personen.

3. Ingen övernattning hos en ny person.image

4. Personen ska vara genuint intresserad av mina tankar och känslor. Jag vill inte bli behandlad som ett objekt.

5. Vi ska ha liknande intressen så vi kan prata om nåt (träning, personlig utveckling. Matlagning, andlighet, trancemusik, filosofi och flummiga saker :)

Nu sätter jag ribban lite högre. Om du bara är sexuellt intresserad av mig hänvisar jag till mina camshower och mina escorttjänster, för bokning maila sannarough@hotmail.se

I år kommer jag vara grymt upptagen med mig själv, min träning och kost, för mig är det allt. Efter att flytten är klar kommer jag göra mig redo för bodyfitness i slutet på november! Vill inte att nåt ska hindra mig!

 

Jan 10 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer