07 

Nytt år nya möjligheter

4

Inte bloggat på ett tag, haft fullt upp som vanligt. Under januari månad har jag nästan något inbokat varje dag. Var nyss i Stockholm på ravefest men på dansgolvet jag var på var det för mycket dunka dunka, gillar den mera chilla stilen, mer Goa och psytrance och inte hardstyle. Så är tvungen att lyssna på psytrance hela tågresan nu hemåt, fick rejäl abstinens 😂

Mitt nyårslöfte är att jag inte ska knulla runt privat utan jag ska hitta kärleken istället. Tror inte folk tar en seriöst annars om jag dyker upp med olika killar hela tiden, det åren sak på jobbet men en helt annan sak privat för då är det känslor inblandade. Behöver vårda mitt inre och mitt känsloliv och ta hand om mig själv. Känns som jag fått värsta uppvaknandet faktiskt. Behöver prioritera det jag värdesätter mest i livet och ta bort det som är negativt. Tror det är psytrance tillsammans med alfabetet som gjort att jag vaknat upp. Jag är väldigt känslig och intuitiv så blir kaos inom mig när jag är i en negativt laddad miljö, känner direkt om det känns bra eller dåligt nånstans så ska lyssna på min intuition hela tiden, struntar i om folk tycker man är flummig eller konstig men jag behöver det för att må bra. Behöver genomgå en total transformation detta år. Borde även jobba på att äta mer vego också….

image image

Jan 07 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer