27 

Alltid nåt fel med de killar jag träffar!

Alltså…blir seriöst trött på killar, helt sjukt ju, antingen är de för påflugna eller för avvaktande. Själv spelar jag mest svår, försöker inte vara för på, vill inte skrämma iväg de små liven. Sen mitt ex har jag ju träffat en del killar, har träffat de flesta på FB faktiskt. Den första killen efter mitt ex hade jag ju en romans med men självklart fanns det ett stort fel och det var att han var gift, såna killar vill jag inte dejta. Gillar ju inte otrohet, ser inte mitt jobb som otrohet :).

Efter den mannen så försökte jag och mitt ex igen men det funkade förstås inte, blev ju väldigt hetsiga gräl, kan skratta åt det för det var så sjuka saker vi bråkade om :P. Jag HATAR kontrollerande och svartsjuka män, aldrig mer! Så jag stack bara från han, hade att välja på självmord om jag skulle vara kvar eller sticka så jag stack :).

Sedan träffade jag lite andra män, inlägget skulle vara längre men jag är så trött nu, och några av dem hade kontakt med sina ex vilket jag inte heller tycker är ok! Sen en till som hade tjej och en kille jag tröttnade på efter två träffar, kändes som han bara tänkte på sig själv i sexet och dessutom tyckte han jag skulle köra crossfit istället för styrketräning och det är absolut inte ok! Sen har jag inte träffat fler för det tar sån tid! Har oftast inte tid att träffa fler samtidigt.

Nov 27 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer