26 

Utarbetad…

image

 

Tror min kropp och mitt psyke börjar säga ifrån nu. Har sjukt mycket krav på mig själv. Har tränat sjukt hårt en period nu, hade tex. Ingen vilodag förra veckan. Har inte tagit någon semester i år och jag bara kör på, idag kraschade jag lite. Var ute och körde cardio imorse (jogging), har sjukt bra flås och kan hur lätt som helst köra cardio i mer än en timma, nästan vid mållinjen sa mina ben ifrån och jag var tvungen att stanna och gå. Skulle även träffa en kompis i stan ovh jag kände mig stressad över om jag skulle hinna i tid och sånt. Nu kan jag inte vara online på Skype för pressen är för stor. Många ringer och skriver så jag hinner inte svara alla. Jag vilar knappt aldrig, sitter aldrig och myser framför teven, ser till att vara produktiv hela tiden. Älskar mitt jobb men problemet ligger i mig själv. Jag har lätt för att fastna i saker och bli extrem, tex, gillar jag typ bara att snacka om träning eftersom det är min största hobby. Jag  blir så inne i mina grejer att jag blir utarbetad så måste vila lite ikväll. Mitt huvud håller på att sprängas av krav och vara produktiv. Jag måste anstränga mig för att vila. Så tråkigt men jag måste, kroppen orkar inte mer oavsett hur mycket aktiv jag vill vara. Har alltid haft detta problem. Drar mig undan folk för att kunna ägna mig åt mina manier (jobb och träning). Har hänt att jag fått agressionsutbrott om nån säger åt mig att jag ska ta ett break m,m.

 

Nov 26 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer