24 

Fullt upp med livet!

3

 

 

image

Ligger i sängen och har ställt klockan på sju för då kan jag skriva på min FB igen, kommer bli sjukt kul att bomba FB. Tog ju M2 idag igen så jag är kåt som ett djur…..väntar helst på den rätta eller nåt riktigt skönt men det exploderar nog fan snart!

Håller fortfarande på och budar på en etta i Trollhättan, sjukt mysig som jag ;). Den är uppe i 120000 nu så jag får väl buda 130000 lägenheterna är sjukt mycket billigare där!

Fredag kväll kan det hända att jag gör ett skönt gymbesök på Exhale hehe ;), har inte tränat där sen i somras. Hoppas jag inte stöter på min gamla flirt där bara haha, lär ju bli drama då :D.

Söndag är det fotosession i Srockholm.

Nästa vecka kan det eventuellt bli att jag går på en rockkonsert i Gbg :). Helgen där fri men kanske går på fetischklubb då. Jävlar jag är en Busy kvinna som bara har tid med det jag gillar :). Träning är i och för sig bra sätt att kombinera socialt umgänge om man inte hinner umgås, träna är ju liksom ett måste som mat, sömn och jobb, skippar aldrig det, om jag är trött tar jag pwo ;).

Nov 24 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer