24 

Min fitta har vaknat!

3

image

 

 

Är askåt, min fitta har vaknat! Tror det är veckan innan röda veckan typ för då är jag extra kåt, laddar med kåtheten till fullmånen för då är kåtheten som starkast! Laddar inför min avblockering på Facebook som sker på onsdag kl 7 och jag har redan gjort specifika videoklipp inför det och jag har en massa nya bilder att ge till Facebook och jag kommer checka in överallt! På söndag ska jag resa astidigt till Stockholm för ett fotoprojekt, blir kul :D. Känner mig fan gladare nu, hoppas jag kan somna bara! Funderar på om jag ska ställa klockan på onsdag så jag är redo att bombardera FB med massa videos och bilder. Får se hur många dagar jag får vara kvar innan jag blir blockad.

 

Nov 24 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer