23 

Black Friday, suga svarta kukar eller vad?

 

 

image

 

Ja på fredag är det Black Friday så jag och min kompis tänkte dra till stan och spana in stora svarta kukar att få äta upp ;). Nä, skojar bara, tycker inte hudfärgen spelar så stor roll fast man är ju inget stort fan av bleka människor. Tänkte dra och shoppa med min kompis, hörde att det var super rea i allum Partille och sen kom jag på att det kanske är Black Friday överallt? Tänkte i alla fall dra och träna på mitt gamla gym där i Partille NW för det är så nära allum, älskar att köra rygg, ben och pumpa röv där. Så hoppas det blir av ;). Alla blir väl chockade över min muskelutveckling då för jag har inte varit där sen typ i mars :D.

Stänger inne en del saker i mig nu, bara ca en vecka kvar tills jag kan börja leva igen och då blir det rejält kan jag lova!

 

Nov 23 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer