21 

Borde bli lesbisk!

3

Alla blir så chockade över att jag är så brun, de tror jag har varit utomlands men jag solar ju bara solarium en gång i veckan och alla har fan nåt emot det, min tandläkare och min läppförstorare. Jag är mycket nöjdare med mitt utseende nu än för några år sen. Jag är inte ens nöjd över mitt utseende, tycker jag har för små bröst, för små läppar, för liten röv, för små muskler och för mycket feimagett. Jag ser hellre bra ut på utsidan än att må bra på insidan och inte se lika snygg ut, folk dömer ändå en efter ens utsida.

Är så himla arg nu så blir extra hård pumpning på gymmet, skriver inte vad det är men det handlar om en viss person jag vill fly ifrån, mår dåligt av denna person och det får mig att känna mig värdelös, har haft självskadebeteende pga. Denna person och extrema humörsvängningar och aggressionsproblem, känns som jag måste vara perfekt hela tiden och därför måste jag sträva efter saker för att må bättre. Vill bara fly och knulla bort detta, eller träna bort det, kanske knarka bort det. Bryr mig inte om framtiden, planerar att dö om 10 år eller dö när jag blir ful och inte botox hjälper mer.

Sa nåt roligt idag, jag bryr mig inte om hälsa, jag bryr mig bara om min muskelutveckling :).

Alltså…jag är ju bi och gillar det kvinnliga könet mer bokstavligt talat men men det är inte alltid man faller för en tjej eller blir helt jävla attraherad av en tjej men det finns en tjej på gymmet som jag har typ spanat in, blir helt jävla kåt av att tänka på henne, kanske borde bli lesbisk :)

 

 

 

Nov 21 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer