19 

Kött är mord ;)

Sitter och käkar vegansnacks nu :). Undrar om man bygger lika mycket om man struntar i allt som är animaliskt….jag är skeptisk…tar ju längre tid att göra vegankost tex…

Den 29 november är dimageet dags för mig att göra mig av med vatten och fett, är ju as nice att ha muskler men inte lika nice att samla fett och vätska. Kör diet på mitt sätt, räknar inte kalorier, jag vill äta mig mätt, planerar aldrig in vilodagar, de tar jag när jag är typ upptagen hela dagen eller när min kropp skriker av trötthet. Tränar inte som andra, kör mitt eget race och vill kanske hålla tyst om det så ingen kopierar det, jag fattar ju att jag vet bäst, gillar inte att lyssna på andra.

Diet är verkligen mycket lättare nuförtiden än annars. Finns ju proteinkakor, rawsnacks, proteinglass, man kan baka med vissa proteinpulver etc.

När jag ska typ dieta kör jag mycket protein, skär ner på kolhydrater men de är ok efter träning. Långsamma kolhydrater är ok också och påfyllningsdagar ;). Så nu finns det nästan inget omyttigt i mitt kylskåp, bara typ sprutgrädde….

 

 

Nov 19 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer