18 

2

Usch känner mig riktigt pluffsig nu av kreatinet men i början på december slutar jag med det, då har jag minst fyra veckor kvar att komma i superform, får ta julbord som ätardagar då ;).

Alltså My god…finns fan inga bra män där ute och jag ger fan upp! Känns som killarna bara vill knulla mig och sen inget mer eller om dom vill ha flera flickvänner. Har haft sex med sex privatkillar sedan jag blev singel i mars. Hade till och med enimage kort relation med en som hade fru, fan vad sjukt :P, när hon var borta på jobb hade jag och denna kille sex hemma hos dem. Har ju kommit på att riktiga byggare (bodybuilders) inte är så pålitliga, ja de är ju kåta hela tiden och knullar bra men de är fan inte trogna :P. Jag är ju tydligen en sån som får nöja sig med att vara killars älskarinnor, har väl tydligen ingen flickvänspotential, tre hål kan jag däremot erbjuda. Sen så tröttnar jag på en gång också så ska nog fortsätta fokusera på mig själv, mitt jobb och min träning. Fråga inte mer vad jag gör för det finns inget mer.

 

 

 

 

Nov 18 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer