30 

Vem är värd mig?

2

Här är en bild på mitt svullna tjocka jag.

image

 

 

Egentligen borde jag fan kräva mer, jag undrar vem som är värd mig? Ska återigen satsa mer på mig själv. Jag är trots allt en egoistisk narcissist och det trivs jag med. Jag är så himla upptagen med mig själv, I love it, hatar en massa dötid och när ingenting händer. Folk vet väl inte ett dugg vad jag snackar om för ingen känner mig eller lockar mitt intresse. Jag är bara intresserad av mig skälv. Ni andra kan väl ta och glo på nåt ni inte kan få, ni måste förtjäna det.

Mina matrutiner är fan skumma nu. Måste börja på måndag och ha en kolhydratfri dag, det är fan en jävla jobbig drog.

Allting kommer när tiden är,  inne, ska bara vänta in rätt ögonblick och go with the flow, öppna upp min intuition mer, har typ inte haft så mycket kontakt med min spirituella sida på senare tiden, när jag öppnar upp mig är den rätt kraftfull kan jag säga men det håller jag för mig själv, är inte så många som förstår sånt.

 

 

Okt 30 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer