28 

Flyttar till annan stad nästa år!

1

Då jag har levt som inneboende sedan mars efter att jag flyttat från dåvarande killen har jag beslutat mig för att flytta nästa år så ett av mina nästa projekt blir (förutom sälja mina bilar, köpa ny bil och rensa ur mitt förråd innan sista nov) att köpa lägenhet i antingen Trollhättan eller i Borås, bostadsrätterna är alldeles för dyra i Gbg och hyresrätterna har för långa köer.

Är nog mer sugen på Trollhättan än Borås eftersom de tydligen har ett hardcoregym där.

Min Instagram togs bort igen så det måste typ vara att de har nåt emot camtjejer så jag får skapa en ny email igen och bara fokusera på en träningsinsta eftersom det är vad jag brinner för.image

Dagens spännisbild :).

 

 

 

Okt 28 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer