27 

Ingen känner mig

Upptagen med livet som fan! Så kan man beskriva mig själv men ganska nöjd är jag, strävar mot en del saker. Bara för att jag gjorde den där Facebookvideon om att jag ville ha en rik pojkvän behöver det inte betyda att jag är desperat, jag gillar att vara ganska självständig. Har inte tid med en massa chatt med imagemänniskor jag inte  känner men däremot får man gärna köpa mina tjänster. Känns lite störande med alla killar som tror de kan få nåt gratis av mig. Bara för att du råkar vara rik behöver det inte betyda att jag är intresserad och bara för att du är lite tränad betyder det inte att jag är intresserad.

Träffade en kund i helgen och han verkade porrberoende och vara känslomässigt avlägsen ändå berättade han att han hade ett djupt behov av att kunna känna någonting men hur ska man kunna känna någonting om man inte öppnar upp sig för nåt mer än bara det sexuella och fysiska? Han blev  något förvånad när jag berättade för han att jag var totala motsatsen till honom när det gällde det känslomässiga som för mig är hela grunden för en relation. Han trodde jag bara var sexuell *asgarv*, det är alltid kul att höra hur andra ser på en och hur mycket missuppfattningar det finns.

 

Okt 27 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer