31 

Dagarna efter bröstförstoringen….

1

Här sitter man och har chillat hela dagen….har bara jobbat lite, svarat mail, läst en träningstidning, myst, vilat. Har bara en dusch kvar nu, var tvungen att ta citodon eftersom bara tanken på en dusch ger mig ångest, är så himla psykiskt obehagligt bara, sen så är inte smärtan så stor längre. Jag längtar verkligen till när jag kan börja träna igen. Alltså hela denna veckan har verkligen varit vilovecka, har inte heller tänkt på vad jag ätit så har faktiskt ätit ganska lyxig mat, dock har jag inte varit lika hungrig som jag brukar vara eftersom jag inte är så aktiv.

Väldigt skönt att ha en helt ny hemsida, ska fixa proffsbilder till den när mina bröst är healade typ i slutet på juni. Då ska jag resa upp till ett ställe och fota och filma med ett gäng :). Är så jäkla skönt att vara självständig och allt…..funderar även på att börja jobba i Danmark några helger med striptease och shower men behöver först veta hur man gör med boende och såna saker om man ska arbeta där vissa perioder. Jag gillar att leva lite i en ”kappsäck”, är numera rädd för att binda mig på ett ställe pga. jobbiga upplevelser tidigare, jag flyttar ungefär en gång per år.

DSC_7917

Maj 31 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer