01 

Äkta orgasm!

Har inte fått någon orgasm i någon av mina videos jag gjort själv vad jag kan minnas så idag som första lucka i Sanna Roughs porriga porrjulkalender vill jag ge er en äkta orgasm som jag får på min magic wand i slutet på filmen efter att jag förspelat med striptease och smek. Bjuder på mycket porrstön i filmen också! Se den på sanna.sinfulsister.com

orgasm

Mitt mående är bra men jag anar en trötthet i mitt sinne och i kroppen. Jag har inte vågat sova ut eftersom det skulle rubba min sömnrytm. Somnar på en gång nu när jag går och lägger mig för att jag är helt utmattad men det känns som om jag behöver sova ut snart så jag orkar mer….Har bara hållit mig till kaffe en gång i veckan för jag blir så lätt beroende av kaffe annars. Störande att jag är så känslig mot allt. Är även känslig för gluten, laktos, fett, salt och kolhydrater och då framförallt kolhydrater….

Min hy blir mycket bättre när jag inte röker, inte dricker alkohol och inte dricker kaffe. Försöker öka på mängden frukt, grönsaker, örtéer och vatten. Det tar tid att rensa kroppen från all skit…Råkade dricka vin i måndags men ska väl hålla mig till alkohol en gång i veckan max. Ibland om jag börjar med nåt så blir det till slut mycket av det så jag får verkligen anstränga mig för att hålla mig balanserad. Ska försöka balansera mitt sinne mer med yogan, behöver köra fler och längre yogasessioner så jag blir HEL!

Dec 01 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer