24 

Motiverad….

Ny porrig dildofilm som jag gjorde i badkaret. Skiftar mellan att rida av min sköna stora svarta dildo med sugpropp analt och i min öppna fitta…Se den på sanna.sinfulsister.com

analt

Är nöjd över mina prestationer jag gjort med mig själv och mina rutiner denna veckan. Är glad över att jag inte druckit något kaffe, har fått mersmak på att få bättre rutiner och leva balanserat och hälsosamt på mitt sätt. Är så himla individualistisk nu, gillar att gå min egen väg, har alltid gillat det. Man får en del hatiska reaktioner på sig men jag står på mig. Jag vill inte vara som alla andra. Jag verkligen kämpar med att vara trygg i min individualism. Det känns fel för mig att göra sånt som andra vill att jag ska göra, för mig känns det helt rätt att göra revolt och gå emot strömmen. Skulle känna att jag inte levde om jag gjorde så som alla andra……

Om jag skulle ha en relation idag behöver jag en som också är en individualist och lika manisk som jag för jag behöver nån som fattar att jag är hyper av mig ibland. Behöver nån som är kreativ och crazy men samtidigt stabil och det är en svår kombo 😛 Antingen är man ju helt crazy, knäpp och instabil som jag eller så är man normal tråkig och stabil. Verkar vara helt hopplöst att hitta någon, att ens hitta en KK är hopplöst. Jag vill ha en tjej…..men svårt att hitta rätt tjej också…..Jag är kräsen….

Nov 24 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer