20 

Jag är så asocial nu….

Ny stripp och smekvideo på min filmsida sanna.sinfulsister.com

stripp

Kommer inte dricka något kaffe denna veckan. Är så trött på min insomnia. Gick upp astidigt idag för att jag ska försöka härda ut tröttheten i början med begränsad sömn så jag kan somna i tid….Inte kul att gå och lägga sig när alla andra går upp. Ska köra yoga innan läggdags varje dag nu. Bara jätte lite kan rubba min rytm så jag måste verkligen vara noggrann med rutiner. Känns lite smått ensamt att inte ha bestämt mig för att festa, får försöka hitta folk på gymmet att snacka med men problemet är då bara att när jag gymmar så gymmar jag ju och är inte där för att vara social men det är typ enda stället som jag ser folk på dagarna så det blir ju min lilla sociala zon även om den inte är så social egentligen….Får ju se folk i alla fall så jag inte stänger in mig, blir lätt hänt att jag fastnar i asociala perioder…..

Nov 20 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer