11 

Bli medlem på min snapchat!

Ta del av mina dagliga uppdateringar genom att bli medlem på min sexy snapchat på sanna.sinfulsister.com

fitta

smek

Undrar när jag kommer sluta med mina porrerier, går ju inte, det är ju så beroendeframkallande. Speciellt när folk köper så blir jag ju extra glad så fortsätt stöd mitt arbete 😀

Kommer inte festa nåt mer detta år och inte nästa år heller. Ska fokusera på jobb och träning och inte gå ut och träffa fel människor…..Det är fan jobbigt att inte kunna vara stabil med folk så jag behöver vara själv ett tag och hitta tillbaka till mig själv…..Kommer göra en del förändringar i mitt utseende nu också framöver då jag ständigt måste utvecklas och förändras på nåt sätt…..Försöker hitta tillbaka till rutiner igen men insomningsbesvären gör ju det inte lättare precis :/

 

Nov 11 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer