10 

Trasig?

Har haft fullt upp med gym, min nya snapchat, jobb och möten så har inte bloggat på några dagar men just inatt har jag svårt att somna. Ska försöka hitta tillbaka till rutiner igen och kontrollera mina impulser. Nu är det slut med festandet för mig, kommer avgifta mig så ska inte ens dricka alkohol. Är trött på allt sånt, blir bara mer och mer även om man tror man ska hålla på lite så jag är väldigt noga med träningen nu och rutiner så jag blir balanserad igen. Har råkat få lte okontrollerade aggressionsutbrott och då är det bara att börja med yogan igen så jag inte tappar humöret. Fast ibland är det i och för sig bra att tappa humöret för då vet man att något är fel.

Försöker fylla på min kalender med allt annat än fester, måste hålla mig till gym och yoga varje dag, terapi!

Känns skönt att jag försöker bli av med destruktiva saker så jag blir mer stabil igen….Det är väldigt skönt att vara ensam och slippa alla känslosvallar…..

 

Nov 10 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer