01 

Fuck me deep bitches!

Dagens film på sanna.sinfulsister.com är en improviserad dildofilm med sug och deepthroat i slutet 😉
dildo

Skulle egentligen ha samarbetat med en producent i Köpenhamn men hon ville typ äga mig nästan och då skulle jag inte få göra filmer med några andra och sånt är jag typ rädd för…..Är rädd för att mista min individualitet, har svårt att samarbeta med andra människor. Blir alltid sur eller arg om folk försöker kontrollera mig så tror inte nåt sånt partnerskap är så bra för mitt mående. Jag mår som ”bäst” när jag är själv och inte har någon connection med andra. När jag får connection med andra kan jag inte riktigt hantera det, är så van vid att vara själv så det blir en extremt stor omställning för mig att ingå ”partnerskap” med andra. Vill typ bara sitta hemma och skriva böcker, använda mitt huvud och fantisera ihop massa historier. Är ganska bra på att fantisera, vet ju knappt vad som är verkligt eller inte verkligt så då kan man ju lika gärna fantisera ihop historier….Fast jag börjar med min självbiografi som jag aldrig har tid för att skriva…..Ja sysslolös har jag aldrig varit, älskar när jag är aktiv hela tiden 😀

Nov 01 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer