31 

Inget är definitivt!

Ny störd film med mycket dirtytalk och dildoknull i olika sjuka positioner. Se den på sanna.sinfulsister.com

dildodirty

Mina tankar kretsar kring…..ja mycket….För mycket för att ens skriva det här men mår ganska bra, kunde ha varit värre. Förra veckan var dock skum för då hade jag inte sovit så mycket så då kändes det som om jag drömde när jag var vaken så blev lite konstigt i huvudet men det är bara att vila upp sig så går det konstiga över 😀

Tycker fan att alla slags relationer är svåra, till och med relationen med min familj men ska försöka få bättre kontakt med dom igen men grejen är att jag typ inte har nån ork eller intresse att hälsa på min familj, går hellre och gymmar typ 😀 Vet dock vad jag har för livsuppgift….tror jag. Känns som jag ska ge igen liksom på det jag har blivit utsatt för i min barndom och när jag vuxit upp. Är ju ofta arg så borde använda den ilskan till något kreativt och kraftfullt…..När jag gymmar glor så jävla många på mig för jag gymmar som om jag vore besatt och det är jag ju också. När folk glor på mig när jag gymmar blir jag oftast ännu argare och gymmar ännu hårdare och ger dom onda ögat typ för att dom är så jäkla fucking lata…..hehe……Fattar inte vad man gör på gymmet om man inte tränar till 110 %.

Är inne i en slags kåtperiod nu också då jag är så jäkla kåt och onanerar och kommer typ 5 gånger om dagen. Man måste ju vara beroende av nånting…eller ja….flera saker för mig 😀 Har fan varit beroende av allt utom spel. Jävlar vad öppen jag är 😀 Tycker man ska vara öppen om typ allt! Har ju knappt nån att dela mina hemligheter med så får dela mina hemligheter här på bloggen men i boken blir det ännu mer…….Blir smaskigt värre 😉

Kåtast är jag i och för sig alltid i den jag är kär i, älskar att typ bli besatt av en person fast då brukar jag må rätt dåligt efter ett tag för besattheten går typ överstyr…………Snart kommer väl alla bli rädda för mig när jag avslöjar så mycket 😛 Fast det är lugnt, har nog aldrig träffat nån som riktigt greppat mig, inte ens en psykolog. Fast det känns som de på min andliga kurs börjar förstå mig nu och min problematik som är jävligt svår att ta sig ur…..Mitt extrema svartvita tänkande t.ex. som jag i och för sig känner att det är ganska beskyddande…..

Okt 31 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer