21 

Jag står inför ett vägskäl…..

Är just nu lite vilsen i livet. Vet inte riktigt vilken väg jag vill vandra. Jag har tre stora intressen i livet och det är porr, träning och andlighet. Just nu är träningen det jag fokuserar mest på och det jag fokuserar mest på blir jag även besatt på. Jag har en del val att göra men jag kan inte göra de valen när jag inte kan tänka klart i huvudet, jag behöver egentligen vila. Jag är verkligen inte lat, jag vill prestera hela tiden men det gör tyvärr att jag inte pallar med allt efter ett tag och nu känner jag mer och mer att jag behöver vila på riktigt. Ändå är det fler saker jag vill göra men kroppen och sinnet strejkar!

Jag behöver släppa taget och vara i mig själv ett tag så jag orkar leva. Så nu ska jag försöka att ta hand om mig själv mer och visa mig själv kärlek för jag har visat väldigt mycket självhat mot mig själv på senare tiden. Försöker stoppa mig själv innan det är försent men jag har ju svårt att stoppa mig själv så jag vet aldrig hur länge jag kommer hålla på tills jag blir helt slutkörd och ber alla dra åt helvete, för det är vad som händer vid en slags utmattningsdepression. Önskar ibland jag hade nån som kunde säga till mig när jag ändras och tar ner mig på jorden och kan slappna av men det har jag inte. Lättare om nån annan stoppar mig så jag tvingas slappna av än om jag själv gör det, ni vet jag är ganska gränslös….

Ny dildofilm på sanna.sinfulsister.com Porrar loss och stönar som fan 😉

porrdildo

Sep 21 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer