18 

Jag vill bli mer extrem…

Men att vara extrem varje dag kan vara uttröttande….Man kanske inte vill köra upp 25 cm dildo varje dag i röven liksom 😀 Måste ju vila vissa hål ibland eller vad säger ni? Jag kanske borde ha typ en 25 cm buttplugg i mig dygnet runt så jag blir mer van.

Nu ska jag skriva lite mer om andligt utvecklande så ni som inte är intresserade av sånt behöver inte ens läsa.

Jag har i hela mitt liv flytt från allt, när något har varit jobbigt har jag bara flytt från det och inte tagit itu med det, det är så jag har lärt mig att man ska göra i alla fall. Så kanske många gör men få vågar erkänna det. Jag vågar erkänna allt. Varför ska man hålla käft om saker? Det är ju bättre att vara ärlig och sann mot sig själv. En konstig grej är bara…..att ju mer sann jag är mot mig själv desto starkare blir mina humörsvängningar, när jag är mer falsk mot mig själv blir jag väldigt distanserad. Fast det kanske är vanligt hos andra också? Jag har bara märkt av det väldigt tydligt just nu. Hatar att fly från allt, jag vill hitta hem på riktigt så man kan finna inre ro, på riktigt alltså, inte en sån där tillfällig lugn och ro känsla utan på riktigt! Eller så kanske den finns det och att jag bara behöver leta fram den inom mig själv. Fast allt har jag förstås inte flytt från, jag har ju hanterat en del men då har jag fått göra stora ansträngningar och ibland kanske man inte ens har styrkan att genomföra alla inre och yttre förändringar som man behöver ta itu med. Jag skulle till och med kunna tänka mig att bli buddhistnunna för att jag vill fly från den vanliga världen.

Jag gillar när man är rakt på sak, säga det man menar. Vara exakt. Spela ingen roll, försök inte vara trevlig. Var bara dig själv. Försök inte förstå mig för det är omöjligt, håll distansen tack! Distans är viktigt för mig, livsviktigt skulle jag nog säga för annars kan det bli livsfarligt. Och btw, jag har vänner så behöver inte fler vänner. Så inga mail om vänskap och sånt skit, blir fan trött på det. Mail om det jag sysslar med och bokningar är helt ok men allt annat är irrelevant! Tack för förståelsen!

 

Sep 18 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer