29 

Andevärlden kliver in i mig…..

Andevärlden bestämde sig för att kliva in i mig och därför måste jag skriva deras budskap nu.

Så här är det:

Även om jag stänger av mig rent känslomässigt när jag säljer sex så behöver jag inte välja bort den universella kärlekens kraft som är ren energi. Om jag öppnar upp mig inför den energin inför varje sexmöte kan jag lättare läsa av den andras behov och kliva in i den själen och veta exakt vad han vill ha. Då ger jag av den kraften istället för min egen kraft och vi båda har ett kärleksmöte fast jag ligger då på en högre vibration i och med att jag tagit ner en högre energi.

Jag har länge undrat hur jag ska förena andlighet, porr och sex. Jag tror allt beror på vilket perspektiv man har. Jag ska öppna upp mig mer för mina andliga och mediala gåvor så du kan få ut mer av ditt möte och jag kan på själsnivå ge av den högre kraften så att du kan njuta av denna energi på flera plan i ditt liv :)

Jun 29 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer