19 

Närhet-så fint men så skadligt!

Närheten skadar mig, jag vet inte riktigt vad som är bäst-Att vara nära och skadas eller att inte känna någonting alls och ha distans till allt. Detta ter sig sjukt tydligt för mig just nu. Hur jag avvisar många och får panik om nån kommer för nära men om nån känns för långt bort från mig får jag typ panik också så jag försöker balansera det. Det kanske är normalt? 😀 Det är normalt för mig i alla fall. Bara tänker på hur jag fungerar eftersom jag håller på mycket med självutveckling just nu, ja det pågår väl egentligen hela livet ut den processen…..ja det där med intimitet och skit är väl poängen med att jag varit singel så länge nu, man vill ju inte ta några risker.

 

Det var dagens tankar hehe….

Idag gjorde jag en porrig dildofilm till min filmsida sanna.sinfulsister.com Är porrigt sminkad i den filmen och porrigt klädd i den.

sexy

Jun 19 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer