27 

Motiverad

3

Var och tränade på kvällen igår och det var mycket bättre att slösa tid på att träna än att bråka flera timmar annars brukar det vara bråk typ fyra timmar så det är mycket bättre att ersätta det med ett långt gympass, sticker nästan när han kommit hem från gymmet och kör och sen har vi typ bara två timmar ihop på kvällen så då är chansen mindre att det blir bråk, skönt att jag funnit en lösning på det för det drev mig nästan till vansinne. Ska strax ut på morgoncardio, struntar i om det regnar, sedan ska jag till tandläkaren i Västra Frölunda så det blir backattack och lite biceps på SATS Sisjön idag efter tandläkaren. Ett sent kvällspass blir det dock inte idag, ska hålla på att hjälpa killen med att flytta saker från hans förråd så på måndag blir det tre pass. Får se när det blir vilodag, antagligen på söndag om jag orkar vila….så jag orkar med tre träningspass hela nästa vecka med en två vilodagar på helgen…

 

2015-08-17 09.51.39

 

Aug 27 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer