31 

Jag är IQ-befriad!

Ny porrig dildoshow på sanna.sinfulsister.com där jag har heta röda kläder på mig 😉
rött

Kommer snart skaffa Snapchat-premium så håll ut! Ska bara se hur man gör det, jag är inte direkt teknisk av mig haha….Har fått instruktioner men då gäller det att förstå instruktionerna också, fan vad jag känner mig hjärndöd. Det enda jag kan är fysiska saker som att träna, dansa, laga mat och städa + Agera framför kameran och på scen vet jag att jag skulle vara bra på också. Men jag är helt hjärndöd på att förstå enkla saker, har typ iq under medel 😛 Har i och för sig lyckats skriva en kandidatuppsats som inte var så svårt i och för sig men det var ju för att jag var väldigt intresserad av ämnet :) Ska ligga lite lågt med utbildningar nu och påbörja en ny i höst så får vi se var det tar vägen…..Har i och för sig aldrig jobbat inom nåt jag utbildat inom mig så gör det bara för att stimulera mig andligt och mentalt. Det är jobbigt att vara mentalt efterbliven i denna värld.

Snapchat-1412708148

IMG_0198[1]

Maj 31 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer