25 

Nu byter jag identitet!

Se dagens film på sanna.sinfulsister.com där jag porrar mig, förspelar, strippar och knullar en dildo. Filmen är 10 min lång och väldigt uppkåtande 😉10mindildo

Har tröttnat på en del saker….som jag alltid gör….eller nä nu ska sanningen fram! Jag är trött på andliga kurser där man svävar iväg från verkligheten! Alltså när jag kör de där meditationerna som jag ska göra börjar jag känna en massa saker, energier, andar och jag ser själar istället för människor och jo det är väl intressant att se så mycket men jag är rädd att jag tappar fotfästet så behöver ta lite lugnt med just de meditationerna. Vi lever ju trots allt här på jorden nu och då tror jag att mindfulness är den rätta meditationstekniken för mig eftersom man blir mer närvarande i kroppen och mer närvarande i livet. Min andra meditation gör så att jag går helt upp i huvudet och tror jag är typ Jesus så jag får kanske lugna mig lite, eller så är jag verkligen utvald? Jag kanske är den nya Jesus?

Jag ska till och med börja äta animaliskt igen, ja kött till och med eftersom jag är så trött på min kropp men ska hålla mig till ekologiska livsmedel förstås. Jag vill inte bidra till att djuren lider men jag lider ju också av allt fett på min kropp så jag måste verkligen börja äta mer protein och då är mitt mående över min kropp viktigare än djurens tyvärr, måste ju kunna leva med mig själv.

 

 

Maj 25 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer