23 

Tankar efter kvällens meditation….

Ska egentligen gå och sova efter min kvällsmeditation men fick inspiration till att skriva av mig lite…

Jag försöker bygga upp mitt riktiga jag, hon som varit i bakgrunden och som har tystats ner för att hennes mörka sida ska träda fram. Mörkret gör uppror mot all den skada mitt riktiga jag har fått utsättas för från tidig barndom genom hela livet. Mönster som upprepas, vill egentligen skrika, vill slå, vill ge tillbaka. Jag är trött nu, trött på allt lidande.

Ser mig själv utifrån, kramar om henne, hon som är min mörka sida. Ingen som älskar henne så hon fortsätter att skada sig själv. Hjärtat såras och själen är död. Blir helt jävla vansinnig, labila känslor.

Det är endast jag som kan skapa mig, jag dog alltför tidigt i livet. Sedan dess har jag aldrig kommit fram, jag har lämnat plats för min skugga, en skugga som växer sig starkare för varje dag som går medan jag själv pendlar mellan livslust och självmordstankar.

För att överleva måste jag meditera 1-2 gånger per dag för att hitta tillbaka till min kraft. Jag behöver släppa mina tunga känslor, släppa taget och bli fri från kontrollbehovet. Den enda jag har är jag själv och där inne bor det en ande som är mitt rätta jag. Vi alla är ande, det fysiska är bara ett skal. Det är anden som bestämmer hur våra kroppar mår. Det är anden vi bör livnära för då mår kroppen bra.

Jag ska fortsätta mata min ande med ljus kärleksenergi som kommer från den högsta källan. Jag ger mig själv energiduschar av det högsta vitaste goda ljuset. Strålar av vibrerande ljus som strömmar genom mina chakran och ut i min aura.

Kampen mellan det goda och det onda, ljus och mörker. De vill ha mig, de vill in i mig, de vill tala genom mig. Jag måste bli ren så jag kan bli deras kanal. De vill använda min kropp för det högsta goda…..

Ursäkta mycket flumsnack men det blir så när jag öppnar upp mig för den spirituella världen, jag är så känslig….

 

Maj 23 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer