23 

Analqueen!

Se min porriga analfilm på sanna.sinfulsister.com Buttpugg, dildo och fisting i röven 😉

fist

snyggingdestroyedmee

Vad tycker ni om min nya septumtatuering då? Själv tycker jag den är as snygg men den blev lite för liten tycker jag och det gjorde inte alls ont….vill ha fler piercingar! Är väldigt aktiv nu för jag mår bäst av det….Är sugen på en massa utbildningar och lära mig om allt typ….nä men jag är väldigt inne på den spirituella banan, känner mig liksom mer levande då och jag kan bättre hantera lidandet i den fysiska världen om jag mediterar mycket och har kontakt med det andliga. Det är väldigt viktigt för mig att meditera varje morgon innan jag gör något och jag ska även börja meditera på kvällen igen. Det räcker inte med att meditera en gång om dagen, man ska helst göra det två gånger om dagen för man samlar ju på sig en massa negativ energi under dagen, eller i alla fall jag som är högkänslig gör det……föddes sån alltså….eller så var det ett trauma i barndomen som gjorde mig extra känslig….extra känslig för livet…

Maj 23 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer