22 

Bilder…

Ny porrig dildofilm med dirtytalk, helnaket! Se den på sanna.sinfulsister.com

dildopussy

Lite nyare bilder….

sexigdress

rövsmink

Alltså vegetarisk mat är inte längre bra för min form så jag måste nog ställa om lite och börja äta mer protein och mindre nötter (man äter mycket nötter som vegetarian) Jag börjar få psykbryt över min kropp, jag tränar bra, äter ok men jag tror jag behöver bli mättare så jag inte äter mer fett än vad jag behöver…Tar emot att börja äta kyckling och fisk igen men min form vill det så jag får nog göra så och meddela alla att jag är en mördare igen. Ska börja ställa om långsamt och börja äta mer keso och sånt, vill inte ha i mig mer kalorier än vad jag behöver. Undrar om jag ska börja äta kött igen…kanske funkar mot humörsvängningar, har känt mig mer instabil som vegetarian….

 

Maj 22 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer