27 

Vidgar mina vyer…..

Cool dildofilm på sanna.sinfulsister.com Knullar en dildo med kameran i golvet så kör show över den 😉 Lite annorlunda. En del närbilder i den också 😉

dildogolv

assfit

Imorgon ska jag testa mig för jag har nytt datum för Köpenhamn så det blir inspelning om 1,5 vecka…..blir kul 😀

Så mycket att göra, så lite tid….vill göra allt och lite till. Mitt huvud får många idéer och jag får många infall. Tar inte stopp för min del! Brukar ha en del aktiva perioder. Minns när jag sov fyra timmar per natt under en ganska lång period och höll på med 1000 saker samtidigt men till slut gjorde jag nåt omdömeslöst så jag fick varva ner lite haha….Nuförtiden brukar jag kunna hindra mig själv innan det blir för mycket. Brukar märka det genom att jag slutar ha koll på saker och blir helt väck i huvudet och att jag blir helt slut, då är det dags att ta en liten brejk 😀 Förr i tiden kunde jag typ ligga i sängen och vara helt död när all energi tog slut men så illa brukar det inte bli numera 😛 Älskar att vara aktiv, synd man måste sova bara…..

Apr 27 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer