21 

Debatt

Nån som såg debatt igår? Tyvärr hann jag bara säga en mening eftersom den där feministen tog över, alltså hon som bara ville ha feministisk porr, vilket skämt! Hur kam man ens skilja på vanlig och feministisk porr? Hob kände sig säkert förtryckt som kvinna.

I helgen är dimageet tydligen Metallica, killen vill åka in till stan och sätta sig på en pub så jag kanske går ut imorgon med han.

Är jävligt varmt ute nu, var ju ute häromdagen och försökte hitta Delsjön, jag frågade massa människor var det var nånstans men jag hittade det aldrig ändå. Det slutade med att jag hittade en klippa i skogen att sola på.

Kommer börja filma mer när jag är på gymmet så följ mig på Insta sannaroughxx idag körde jag  ben och röv på Sats Eriksberg, funderar över om jag ska ha kort på NW igen, i vilket fall som helst blir det Nordic wellness Almedal imorgon förmiddag. På söndag ska jag nog testa sats i valhalla, kör extrapass axlar imorgon och på söndag extrapass rygg (mina favvisar).

 

 

Aug 21 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer