25 

Fontänorgasm!

Ny dildofilm på sanna.sinfulsister.com där jag råkar få en fontänorgasm, det var oväntat! Första gången jag får en fontän med mig själv!

fontänbebi

art

lips

Livet vibrerar och jag känner. Dock kan ingen komma igenom mitt skal, jag är skyddad. Mitt allra finaste inre hjärta ligger och väntar nerbäddad i det finaste vita silket ögat  någonsin kan skåda. Innan det är dags låter jag elden träda fram och strömma genom min kropp och själ så jag glöder, glöder så hela min närvaro pulserar.

De osynliga varelserna är med och hjälper, jag gråter, de kommer, jag är skyddad. Det finns så mycket kärlek när känslorna öppnas upp för det ljusaste högsta. Jag känner att jag kan offra mig själv, jag känner att jag kan transformeras men på mitt eget sätt. Genom att andas och dö flera gånger och genom att utsätta mig för mina djupaste sår.

Jag orkar inte med falskhet eller några spel, jag gör motstånd. Jag fattar inte människor och de fattar inte mig. Jag har hög energi men ibland blir den låg. Jag är i mina känslor och där finns inget förnuft. Förnuftet är till för de rädda och för de som låter sig kontrolleras. Känslor är för de orädda som vågar känna allt och vågar känna pulsen slå genom livet…..

Apr 25 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer