21 

Helgens planer

I helgen ska jag på en spontan konstutställning. Brukar inte gå på sånt men det var ett intressant tema så då vill jag se den och bli inspirerad. Önskar jag kunde måla men jag kan bara skriva. Ska även gå en mediumkurs, ganska spontant också men jag har tänkt på det länge, att jag vill gå en sån för att bli känsligare och bättre på energier. Nästa helg ska jag gå på en sån där flummässa, livsstilsmässan tror jag den kallades. Sen har jag även inspelning och fortsättning på min andra kurs jag går. Nästa helg ska jag tatuera mig igen och btw jag har äntligen tatuerat mina ögonbryn så de är mer naturliga nu fast i början är de väldigt mörka och tjocka men de blir ljusare och smalare om ett par veckor. Mycket jag planerat både april och maj! Försöker göra mycket olika roliga saker, kan typ inte stoppa mig själv när jag ser nåt intressant, är väl både bra och dåligt med det…..Blir väldigt impulsiv när det kommer till roliga saker att göra. Det är som om jag har värsta elden inom mig som jag inte kan stoppa!

Apr 21 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer