20 

Min själ har vaknat till liv…

Ny JOI film! (Jerking Off Instructions) där jag säger hur du ska runka och när du ska spruta. Säger även när du ska olja in kuken och visar hur du ska runka på en dildo jag använder. Se den på www.sanna.sinfulsister.com

porrjoisleten

Fler saker kommer i min väg alltså saker som jag ska göra. Jag bara tackar universum och tar emot dess gåvor till mig. Kommunicerar med min själ och vet vad jag ska göra, jag ska jobba mer på att öppna mig och gå in i alla känslor. Jag ska utmana mina rädslor och våga känna smärta så det blir många andliga kurser jag kommer gå nu framöver för att kunna göra detta. Så mina kurser gör ju att jag är lite svårbokad, det är ju som att jag pluggar men jag pluggar andliga kurser istället för akademiska kurser för det är ju sånt jag vill jobba med i framtiden då jag känner mycket energier och då behöver jag jobba mycket med mig själv. Kommer ju känna sjukt mycket när jag öppnar mig när jag redan nu känner en hel del….hoppas jag inte exploderar bara av alla energier. Kanske kan bli lite för mycket ibland…..men ja det är inte alla som har mediala förmågor så lika bra att utveckla dem och använda dem så de kommer till nytta och så att jag är till nytta för världen och för mina medmänniskor. Jag ger mig själv denna transformation så att jag sedan kan transformera andra men resan kommer bli jobbig och lång. Dock är det min livsuppgift att göra denna resa så det är bara att hoppa på tåget och dra! Nu kör vi!

Apr 20 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer