20 

Väldigt aktiv…

Väldigt aktiv här och där. Personer som glöms bort för jag är mitt inne i farten och min kalender fylls på med alla möjliga aktiviteter vilket jag älskar, får en kick av att vara upptagen ständigt, då blir det extra skönt när jag får en lugn dag om jag typ inte bränner ut mig själv innan dess. Huvudet öppnas och matas med en massa nya intryck. Beslut som tas impulsivt, varför ska jag ens fundera över något jag vill göra när jag vet det med en gång?

Jag gör ofta saker i farten ensam men ibland har några turen att få hänga med. Jag gör allt det jag tänker på och jag gör det som faller mig in, livet är härligt på så sätt. Ibland hinner jag eller orkar jag inte allt jag vill göra som t.ex.min audition i skådespeleri som jag skulle på, jag hann aldrig öva på själva provet för jag gjorde en massa annat. 100 bollar i luften liksom! Vill ju gärna hinna sova också. Har sovit riktigt bra nu ett tag för jag är typ alltid utmattad när jag lägger mig så det är bra 😀

Nu har ni koll på var jag befinner mig, med andra ord överallt. Livet för mig är så mycket mer än bara jobb och gym. Det är ett ständigt flöde av nya intryck, nya människor att lära känna och nya aktiviteter att delta i. I just go with the flow!!!!!!!

Apr 20 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer