18 

Stripp…

Se min nya riktiga stripteasefilm på sanna.sinfulsister.com sexig dans till musik 😉 Dansar av mig helt naken förstås…

strippp

Lite bilder…

bilen

najssexy

De som undrar vad jag ska göra i sommar…..jo jag ska träna som fan och jobba som fan!Är trött på min kropp nu! Sen tänkte jag dra ut på technostate i juni själv, åka själv dit och dansa som en utmaning 😀 Kan ju vara kul att träffa nytt folk där förstås så får jag bo på hotellet där bredvid. Förhoppningsvis träffar jag nån snygging där som jag vill knulla och då kan man ju bara gå in på mitt hotell och mysa 😀 Är ju asbra! Känns bättre att gå själv på en sån stor grej för då märker ju ingen att man är själv för det är ju så stort där och jag vill absolut inte missa Infected Mushroom bland annat….och nu måste jag ju dra dit själv för jag har skrivit det här så nu kommer jag inte undan från mig själv!

Just denna helgen är jag ganska obokad men det blir ju träning förstås, dubbla gympass. Måste svarva kroppen mer…..Ingen kan stoppa mig nu, bara typ om jag skulle bli kär för då behöver jag inte äta så mycket, då blir jag mätt på att tänka på den jag är kär i och mätt på sexet jag får. Fast jag lär ju typ aldrig bli kär så jäkla mycket otur jag haft med killar så är jag ju extremt paranoid för om de verkligen är ute efter sex eller verkligen gillar mig, alltså de jag träffar privat. Lär ju vara singel hela livet ut men det är nog bra för kärlek slutar alltid med hat.

Apr 18 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer