29 

Ny baddräkt!

Köpte en ny baddräkt igår när jag shoppade på stan. Påminner mig lite om Baywatch….Jävlar vilka kurvor jag fått……undrar vart dom kom ifrån? 😛 Har levt väldigt passionerat med andra ord men jag saknar närhet fortfarande….vill skaffa en katt men det går ju inte för att jag reser bort ibland…När jag väl får närhet kommer jag dock inte få nog men jag älskar den känslan, bästa som finns!

Se min Baywatch film på sanna.sinfulsister.com Jag knullar en grov dildo i den och kör en massa dirtytalk på engelska!
babewatc

Ny röd dress 😉

jaida

Naturlig….

naturel

Jag efter keratinbehandling för håret så det blir rakare och får mer lyster!

meesexy

nydresss

fuckit

Tror nog jag kan förena andlighet och det sexuella….jag håller på….jag känner att jag lever, jag är väldigt aktiv nu och är lite här och lite där så jag hoppas folk har förståelse att min tid är begränsad….och min ork är begränsad också….Jag lyssnar alltid på kroppen, när något är fel ryter den skarpt ifrån! Mitt psyke brukar säga ifrån också i och för sig….är oftast glad men kan bli otroligt arg och elak vid stress….

Nästa vecka kommer jag vara bortrest hela veckan, första delen av veckan är jag i Köpenhamn och under helgen nästa vecka kommer jag befinna mig på ett exklusivt japanskt spa med en väninna. Det blir mycket yoga och meditation då som aktiviteter på spa och utsökta japanska middagar!

 

Mar 29 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer