27 

Het galen analfilm!

Se min galna uppkåtande analfilm på sanna.sinfulsister.com Jag kände mig riktigt glad när jag gjorde filmen, hade äkta vårkänslor så filmen blev asbra och crazy….måste ses 😉

analcrazy

Hade askul i helgen. Det var längesen jag dansade hela kvällen vid högtalarna till bra musik, så jävla skön känsla! Det är så skönt när den känslan sitter i dagarna efter också 😉

Det enda jobbiga idag är att jag har IBS symptom, är riktigt känslig av mig och har jävligt känslig mage och då är det svårt att jobba så jag får försöka heala mig själv denna vecka….mina nack och ryggspänningar har börjat gå bort tack vare all massage. Alltid är det nåt jag behöver heala men det är väl bra, då kan jag leva ett mer balanserat liv. Jag har healat bort depression, panikångest och social fobi. Jäklar vad jag fick anstränga mig för att bota mig själv från det men jag ville verkligen bli fri och nu vill jag bi fri från mina magproblem. Har värsta blockeringen där. Jag tror det betyder att jag försöker tränga undan mina problem, begrava dem, svälja mina känslor och det jag vill uttrycka så snart ger jag fan upp om det blir värre. Faktum är att första steget mot tillfrisknande är just att ge upp. Det är dags att dö och lämna saker bakom. Om jag lider måste jag dö för att kunna tillfriskna. När jag åter igen bestämde mig för att dö mådde magen genast bättre.

Min kropp tvingar mig att stanna upp, ge upp, att dö och då måste jag göra det. Efter döden sker en transformation, det är därför jag ständigt förändras och byter identitet. Andra tror väl att jag inte vet vad jag vill eller vilken riktning jag ska följa men jag lyssnar på kroppens signaler och mina känslor för de är aldrig fel…..

Jag är trött…jag vill sova….jag vill gå i ide, jag vill dö, jag vill transformeras, jag vill återuppstå, jag vill födas….

Jag vill vara sann, jag vill uttrycka mig, jag vill vara, jag vill känna, jag vill leva….

Mar 27 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer