24 

Party imorgon!!!!

Ja imorgon är det party och förmodligen helgen efter det också….börjar väl bli lite tråkigt att vara singel även om jag i och för sig alltid har fullt upp men nu har jag ju varit singel i mer än två år så det är ju rekord för mig 😀 Fast ju äldre man blir desto kräsnare blir man….

Det är lite lustigt att jag får en del mail där det står: ”Åh vad jag önskar att du vore min flickvän” och sånt eller att dom vill dejta utan att jag ens vet vilka de är, hur de är som personer eller hur de ser ut 😛 Jag går inte och träffar nån bara sådär även om folk kanske tror det i mitt privatliv. Ja jag skiljer ju mig ganska mycket från mitt privatliv och yrkeslivet. Rent privat styrs jag av mina känslor och impulser så en förutsättning är ju att jag ska bli kär i personen jag ska vara tillsammans med och känslor uppstår inte hur som helst, tyvärr verkar inte folk vara i kontakt med sina känsloliv….

Imorgon är det utgång för mig ska bli kul att dansa lite. Flirtande och sånt struntar jag i, gillar mest att dansa när det är bra musik 😀

Gjorde en helnaken porrig pullshow idag så den får ni runka till på sanna.sinfulsister.com

asspussy

mjauu

 

Mar 24 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer