23 

Självstraff…

Kände för att straffa mig själv idag med lite smärta så jag gjorde en film där jag satte klädnypor i brösten och jag smiskar även mig själv så mina skinkor blir röda 😉 Pullar min våta fitta också såklart! Har gått runt med så mycket ilska denna veckan att jag har tagit ut mig rejält på gymmet! Har haft PMS denna vecka så humöret svänger som fan 😛

strafffinsad

jame

formerr

mysaa

Idag kom äntligen min mens, alltså mitt humör har varit helt upp och ner haha men jag hanterar det jävligt bra. Har nästan alltid PMS innan mensen kommer så då får jag ta det lilla lugna. Jag ber om ursäkt till de jag varit lite otrevlig mot…..Ska köra en yoga och meditationskväll ikväll, har slarvat med min meditation denna vecka men istället har jag gått upp kl 6 varje dag nu denna vecka och kört bra på gymmet. Försöker fixa mina rutiner (igen) för rutiner är ett bra första steg mot ett bra humör och även meditation förstås….det är min medicin 😀 slipper jag ta humörstabiliserande medel haha! Finns ju gott om naturliga läkemedel som alternativ terapi, meditation och ändring av kosten. Vill inte må dåligt, jag är så känslig, överkänslig mot minsta lilla så det är därför jag drar mig undan ofta och är själv samt har mobilen på ljudlöst för att orka med annars skulle jag levt i ett kaos uppe i mitt huvud. Vill leva i nuet och inte i huvudet. Åh jag bara snackar om mig själv hela tiden…..fast vad ska jag annars snacka om? 😉

 

Mar 23 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer