20 

Gangbangscen 4-5 april!

Se min sexiga analtöjningsvideo med mina två största dildos, den ena som är som en hästkuk med sugpropp och den andra är min största svarta grova dildo. Jag visar även att jag får ont av den feta dildon så den är upphetsande för sadister 😉 Se den på min filmsida sanna.sinfulsister.com

aj

I denna video knullar jag en dildo på golvet i köket 😉

köket

Varierande bilder….

beauty

eyesmm

fini

finismm

horny

I veckan ska jag på detoxgrejer, massage, ansiktsbehandling, föreläsning och ut på rave antagligen. Jag är nästan beroende av olika skönhetsgrejer…längtar till vintern nästan när jag ska göra mina bröst större en sista gång! Vill göra det under vintern för då ska jag ju ändå inte ut och sola eller nåt.

Ska testa mig för könssjukdomar imorgon också för jag ska spela in i Danmark den 4-5 april. Det blir bland annat en gangbang-scen. Måste slå mitt rekord som är 20 st män!

Köpt en videokamera nu också så jag kan göra bättre filmer, ska bara ta mig tid till att läsa instruktionsboken till den 😉

 

Mar 20 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer