30 

Individualism for the win!

Jävligt porrig dildoshow på toan med dirtytalk och jag ber dig spruta i min fitta i slutet. Se den 10 min porriga videon på sanna.sinfulsister.comdildoshowtoa

Var och provtränade på ett nytt gym idag så kommer förmodligen byta gym eller ha två eller tre gymkort, behöver ha mer variation och se nytt folk. Inte för jag bryr mig så mycket om andra människor men jag byter gym varje år, får spasmer om det inte händer nåt nytt i mitt liv. Det var två tjejer på gymmet som glodde som fan på mig, undrar varför? Jag tränade bättre än dem, hade snyggare kropp och hade större bröst. Kände dom igen mig tro? Det kändes som de kollade surt på mig, de kanske var avundsjuka på mig för att jag var så het eller så var de såna där töntiga moralister som kollade snett på mig för att jag hade min väska inne i gymmet men jag hade ju glömt mitt hänglås. Hatar såna där personer som följer vad alla andra människor säger. Jag gör fan som jag vill! Man är ju individualist liksom och inte dum i huvudet som grupp-människor är. En annan störande sak idag var att hon i receptionen på gymmet frågade om jag hade varit på det gymmet tidigare eller om jag hade en kompis som tränade där, öh???? Varför skulle jag börja träna på ett visst gym bara för att nån annan tränar där, jag väljer ju det gym jag vill träna på och inte något gym bara för att nån annan tränar där, ja hon var väl en sån där typisk grupp-människa med andra ord. Egentligen är jag ju en satanist för jag hyllar ju individen och egoismen, alltså att man gör allt utifrån sig själv och inte låter andra styra över en, om man utgår ifrån den betydelsen så skulle jag kunna vara satanist. Lite synd att satanismen har fått en sån negativ klang för den är ju något positivt, kristendomen är ju ondskan själv!

Nu vet jag varför jag varit extra arg och kåt i en vecka, jag har PMS så mina bröst är ömma också och hela min kropp svullnar upp, känner av ganska kraftigt när min mens är på väg så den kommer nog vilken dag som helst nu! När mensen kommer blir jag som mitt normala jag igen, kommer bli skönt att se livet ur en mer positiv synvinkel.

desigual

Jan 30 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer