29 

Är extremt arg och frustrerad….

Mina humörsängningar beror mycket på att jag är extremt kåt och frustrerad över att jag inte får utlopp för min sexuella energi, nu menar jag min sexuella energi i mitt privatliv. Jag måste känna mycket för att bli intresserad och jag kräver mycket stimulans för att kunna bli riktigt attraherad av någon. Helst vill jag känna i mitt hjärta och få mental stimulans för då blir jag fysiskt kåt men i värsta fall får jag bara ta nån snygg kille som har allt det yttre men oftast brukar jag inte känna så mycket då, bara rent fysiskt men just nu känns det som om det skulle räcka för mig för jag är sexuellt utsvulten….

Får väl börja spana in killarna på gymmet mer, vet inte nåt annat ställe än på gymmet där det finns en hel del killar jag spanat in, hehe…..skulle va skönt att ha nån i närheten där jag bor som jag bara kunde messa när jag var kåt och så träffas vi och knullar hehe……fast jag blir ju bara mer och mer kräsen. De snyggaste killarna har dock redan tjejer tyvärr eller så är de grymt upptagna eller bor i andra städer :/

Ska snart onanera och komma över min magic wand för tredje gången idag, åh vad jag dör snart!!! Är dock inte så desperat utan väntar på när nån snygg dyker upp…. skulle gärna vilja knulla han jag knullade på min semester igen, var så kåt på han men jag blev typ arg och bara gick iväg till mitt rum haha men vill knulla han igen för han var så snygg och sexig i sitt yttre och med hans skägg….

Jan 29 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer