28 

Ska göra mig snyggare!

1

Just nu är min självkänsla inte den bästa. Försöker ge mig all kärlek själv som jag förtjänar. Gör det jag vill. Gjorde mina läppar större idag och jag ska klippa håret imorgon. I höst planerar jag att lägga in 1500 CC i brösten, de kommer bli rekordstora! Varför gör jag detta? Jo för att må bättre, få mer uppmärksamhet och för att tillfredsställa mitt stora bekräftelsebehov. Jag vågar erkänna detta! Känner mig mer säker på mig själv när jag ser bra ut.

Tror jag chockade min nagelteknolog igår när jag frågade om hon kunde måla pentagram på naglarna, hon frågade om de skulle vara rätt eller felvända, då sa jag att det skulle vara rättvänt 😛 skulle i och för sig vara kul om de var upp och ner påvända haha…..sen var jag typ helt tyst hela tiden igår när jag gjorde mina naglar så hon tyckte säkert jag var askonstig men jag hade fullt upp med att reflektera över livet och folks beteenden och mitt eget beteende och hur det påverkar andra människor. Jag är ju introvert så den inre världen är mycket mer intressant än den yttre världen. Är mer intresserad av mina egna tankebanor och hur jag känner för saker och ting än att snacka om tråkiga saker. Vad ska man prata med en nagelteknolog liksom? 😀 Mina tankar brukar vara alldeles för djupa för vanliga människor och många av dem har inte ens funderat över existentiella frågor eller ens ifrågasatt deras egna tankar och livet i allmänhet. Åh, jag behöver fler djupa vänner i mitt liv…..jag vet ju att ju djupare man är desto trasigare är man haha…..det är klart mer intressant att diskutera med en människa som har upplevt mycket i livet och har tankar om saker och ting. Jag har mest bara upplevt inre saker och många kriser men det har gjort mig till en väldigt stark och känslosam människa. Många upplever att de kan öppna sig för mig för jag dömer aldrig någon……

 

Jan 28 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer