25 

Behöver inte mycket sömn…

Se min stora feta röv och när jag knullar min blöta fitta med en svart dildo i köket på sanna.sinfulsister.com

svartdildokök

Bild från nån film som ett fan skickade till mig, jag tyckte den var så snygg att jag tog in den här :)

filmxxx

Försöker sova mer om dagarna men det går inte, klarar mig tydligen på 5-6 timmar sömn nu ett tag, mina ben blir helt rastlösa på morgonen och vill upp och springa eller sätta igång dagen!

Nästa helg är jag helt upptagen för då ska jag på min häxutbildning! Längtar som fan! Börjar förstå mer och mer att det är där jag ska vara. Kämpar som fan att komma upp i ljuset, det är därför jag är ensam så mycket så jag kan jobba på mig själv. För att höra sin inre röst behöver man vara ensam, hur kan man annars höra sin inre röst om man inte tar sig tid för tystnad och reflektion?

Känner mig så himla tjock men när jag var i min bästa form körde jag väldigt många pass i veckan, mycket cardio och åt typ inga kolhydrater och min kropp gav bra respons på det. Snart är det dags att dra ner på kolhydraterna igen….ska bara käka upp två förpackningar med snabba kolhydrater så tar nog minst en vecka då 😀

Jan 25 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer