24 

Jag är en ljusvarelse fångad i min kropp….

I dagens heta film på sanna.sinfulsister.com knullar jag mig själv med en buttplugg i röven och en stor dildo i fittan. Har på mig porriga fetischkläder….
DP

Ja det var den filmen….nu till mitt spirituella intresse 😀 Tycker kroppen begränsar mig, vill bara fara ut från kroppen och bli den jag verkligen är men det är en stor utmaning! Energierna transformeras inom mig, jag har tur som har så goda och kärleksfulla fysiska läromästare för det är vad dom är. Är så lycklig över att jag vandrar på denna svåra och utmanande väg. Jag är rädd och ångestfylld för att möta mitt rätta jag men också lycklig för annars hade jag fortsatt att trampa i de tunga energierna. Idag på den shamanska healingen fick jag uppleva otroligt höga energier, de var så höga att jag hade svårigheter att möta och ta emot dem för så höga energier har jag nog aldrig mött. Min andliga utveckling är den mest spännande resa jag varit med om och det är bara jag, mina andliga vägledare och mina fysiska läromästare som vet vad jag går igenom nu. Detta är ingenting någon annan vet, jag kan inte ens förmedla med det skrivna ordet vad som händer. Det jag kan säga är att jag byter vibrationsnivå och då går känslorna mycket upp och ner så då är jag inte så konstig som jag verkar! :)

Jan 24 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer